Ervaren Software Engineer Service

Benier Nederland B.V., onderdeel van de succesvolle Kaak Groep, is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Benier is een wereldwijde topspeler, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines en productielijnen voor de deegverwerkende industrie. Deze systemen worden in industriële en middelgrote bakkerijen toegepast voor een breed assortiment van producten zoals brood en baguettes. Het gaat goed met Benier en de ambitie is er om sterk te groeien en de organisatie verder te professionaliseren. Daarom zijn we op zoek naar een:

ervaren Software Engineer voor de nieuwe service afdeling

Je verantwoordelijkheid: In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van de speciale servicegroep van Benier. In deze servicegroep worden verschillende disciplines uit de organisatie gebundeld om snel en klantgericht alle service vragen van bestaande klanten op te pakken. Binnen deze groep van verschillende experts ben jij de expert op het gebied van machine besturingen, met name PLC en HMI software, alsmede servo systemen, frequentie regelaars en veiligheidscircuits . Je bent dus gericht op de service, het oplossen van storingen en het onderhoud van bestaande lijnen.

Je achtergrond en competenties:
Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in een soortgelijke rol als service software engineer of als PLC programmeur. Je hebt ervaring met Siemens S7 PLC’s en hebt bij voorkeur ook enige kennis van Allen Bradley en/of Mitsubishi PLC’s inclusief HMI. Je bent gedreven om de klant goed en snel te helpen. Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig. Samenwerken met andere disciplines vind je belangrijk. Ook communiceren met klanten in de Engelse, Duitse en Nederlandse taal behoort tot je vaardigheden.

Het aanbod:
Benier is succesvol; een Topspeler in de markt. Benier is financieel gezond en groeiende. Vanwege deze groei zullen ze binnenkort een nieuw te bouwen locatie gaan betrekken. Dit biedt kansen aan ambitieuze techneuten. De sfeer is no-nonsense, open en informeel. Het teamgevoel is groot. Benier biedt haar medewerkers veel vrijheid en zelfstandigheid. Benier heeft goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Binnen de functie is de eigen verantwoordelijkheid groot en zijn de vraagstukken complex.

Spreekt deze functie je aan?
Je kunt dan solliciteren door middel van een email of een brief met motivatie en uitgebreid CV, ter attentie van de afdeling P&O, mevrouw Guusta van de Laarschot, mailadres personeelszaken@benier.nl of per post naar ons postadres Benier Nederland B.V. tav mevrouw Guusta van de Laarschot, Postbus 2165, 5222 BS, ’s-Hertogenbosch.