Laser operator

Benier Nederland B.V., gevestigd te ‘s-Hertogenbosch is een succesvolle wereldspeler op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare deegverwerkende machines voor industriële- en middelgrote broodbakkerijen. Vanuit Benier Nederland B.V. vindt de verkoop en service plaats maar ook de complete mechanische- en besturingstechnische ontwikkeling en productie voor zowel standaard machines als ook klantspecifieke apparatuur en complete productielijnen. Als onderdeel van de Kaak-groep wordt in veel gevallen samengewerkt met andere internationale Kaak-groep leden om zo complete bakkerijen te voorzien van wereldklasse apparatuur.
Door zowel groei in omzet als de doelstelling om meer onderdelen zelf te produceren heeft Benier de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd in het verder uitbreiden productie capaciteit. Een belangrijke afdeling binnen de onderdelen fabriek is onze plaatwerkerij. Voor de Mitsubishi plaatlaser zoeken wij met spoed een ervaren

Laser operator


Functie omschrijving

Je produceert met de laser en belader de meest uiteenlopende plaatproducten die Benier kent. Hierbij stel je de programma’s in, controleer je de juiste werking van de machine en het eindproduct. Je bedient de laser en belader op de juiste wijze en pleegt waar nodig onderhoud.
Op basis van de verschillende programma’s worden de verschillende plaatsoorten en dikten in de belader aangeboden. Benier werkt met systeempallets welke met de heftruck worden geplaatst in de belading.
Functie eisen

– MBO opleiding niveau 3.
– Affiniteit met software en logistiek.
– Ervaring met lasersnijden is een pré.
– Een heftruck rijbewijs is een pré.
– Nauwkeurig, oplossingsgericht met een duidelijk gevoel voor techniek.
– Een proactieve en flexibele instelling met een groot verantwoordelijkheid gevoel.
– In verband met ons tekeningen pakket is een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal een pré.

Spreekt deze functie je aan?
Je kunt dan solliciteren door middel van een brief met motivatie en uitgebreid CV, ter attentie van de afdeling P&O, mevrouw Guusta van de Laarschot, mailadres personeel@benier.nl of per post naar ons postadres Benier Nederland B.V. tav mevrouw Guusta van de Laarschot, Postbus 2165, 5222 BS, ’s-Hertogenbosch. Geef in je CV duidelijke aan met welke machines, besturingen, materialen en producten je hebt gewerkt.